Hardloopspeciaalzaak

In onze speciaalzaak vind je alles op het gebied van hardlopen. Ons deskundig personeel met veel ervaring in de hardloopsport, als ervaringsdeskundige maar ook als trainers, staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook oud-wereldtopper, Europees kampioen en topsporttrainer Rob Druppers adviseert je graag.

Hardloopanalyse

Wij hebben in onze winkel een 3-laans atletiekbaan van 30 meter,waarop we een gespecialiseerde hardloopanalyse maken. Deze afstand is belangrijk omdat we alleen dan jouw unieke  voetafwikkeling en  voetstand  kunnen beoordelen. Tijdens onze openingstijden hoef je voor deze loopanalyse geen afspraak te maken, wil je liever buiten de openingstijden dan kan dit uitsluitend op afspraak.

Of je nu gaat starten met hardlopen of  aan het trainen  voor een marathon , laat je door ons adviseren voor de beste materialen.

 

Voorkom blessures

De levensduur van hardloopschoenen is vooral afhankelijk van de vitaliteit/demping  van de tussenzolen . De kwaliteit daarvan neemt, naarmate ze gebruikt worden, steeds verder af. Zelfs als je ze een periode niet gebruikt. Een hardloopschoen gaat ongeveer 1000 tot 1200 kilometer mee of 11 tot 14 maanden dit is een gemiddelde en afhankelijk van vele factoren.

Om blessures te voorkomen is het  bij beginnende en ervaren lopers verstandig om je steeds goed te laten voorlichten bij het kopen van je nieuwe  hardloopschoenen. Daarnaast kan je natuurlijk ook voor hardloopkleding en overige hardloopaccessoires  bij ons terecht. Parkeren is GRATIS en doe je voor de deur.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in de winkel.