Partners

Athletic Point (AP) is een actieve (hard)loopgroep in Vleuten, De Meern, Utrecht (Leidsche Rijn) en Montfoort. We trainen meerdere keren per week in en rondom het prachtige Maximapark, een keer per week in Montfoort en op de atletiekbaan in het Amaliapark in Parkwijk-Utrecht! Bij ons staat kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht altijd voorop! Website >

Heeft u een lichamelijke klacht, problemen met bewegen of een sportblessure opgelopen? Dan is FysioVandaag de specialist voor u! Ons enthousiaste team van deskundige fysiotherapeuten ontvangt u graag in één van onze praktijken in Leidsche Rijn (Utrecht) op de 1e etage van RDRA, waar wij u intensief begeleiden naar een snel herstel. Website >

Strijder Personal Training is gevestigd op de 1e etage van RDRA. De grootste motivatie van Samora Strijder als Personal Trainer is mensen inspireren en uitdagen om met een gezonde levensstijl hun sterkste zelf te worden of te blijven.
Website >

Bij Sportcentrum Oudenrijn geloven we dat sporten bijdraagt aan je geluk. Als sportcentrum helpen we jou hierbij. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter. Met persoonlijke aandacht en respect voor iedereen. Ontspanning door inspanning in een omgeving waar iedereen zich fijn voelt en welkom is. 
Website >

Om de combinatie van inspanning, ontspanning en (klachten) behandeling te optimaliseren, bieden wij diverse behandelingen aan in onze praktijken in Rotterdam en Utrecht. Op beide locaties staan we zeven dagen per week op flexibele tijden voor u klaar om zo goed mogelijk aan uw wensen en behoefte te kunnen voldoen. Onze ervaring leert dat een goede massagebehandeling bijdraagt aan een betere lichamelijke en mentale gezondheid en de sportprestaties vergroot. 

Website >

Consupport Contentbeheer & Webdesign is de mediapartner van RDRA. Consupport is gevestigd in Vleuten en bouwt en onderhoud websites voor bedrijven, zzp-ers, organisaties en verenigingen. Kies voor een persoonlijke aanpak en maak een vrijblijvende afspraak.

Website >

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in de winkel.