Hardloopanalyse

Werkwijze

Om een zo compleet mogelijk beeld van jou te kunnen schetsen zijn wij benieuwd naar jou als hardloper. Wat zijn jouw hardloopambities, wat is jouw ervaring, heb je eventueel last van blessures of heb je hier last van gehad, op welke ondergrond loop je het liefst, ben je beginner, een ervaren loper of zelfs een (top)atleet?

Onze Running Academy is uitgerust met een dertig meter lange atletiekbaanbaan met video-opname. Deze geavanceerde technologie registreert jouw voetafwikkeling en lichaamshouding bij het hardlopen. Het mooie aan deze technologie is dat onze ervaren adviseur hier enorm veel informatie uit kan afleiden. Land jij op je hak, op je midvoet of voorvoet, heb jij een doorgezakte voet of een holvoet, proneer of supineer je?

Geselecteerde topmodellen

Zelfs het risico of aanwezigheid van bepaalde blessures (scheenbeenvliesontsteking, achillespees klachten, knieklachten, heup- of rugklachten) kunnen onze adviseurs hieruit afleiden. De juiste schoenkeuze speelt een grote rol in het voorkomen van blessures. Juiste technische schoenen zijn belangrijk. Van alle  bekende en kleine gespecialiseerde hardloopmerken merken bieden wij enkel de door ons geselecteerde topmodellen aan.

Een hardloopanalyse en ons uitgebreide persoonlijk advies ter waarde van € 25,- zijn gratis bij aankoop van een paar schoenen. Ga je niet tot aankoop over dan betaal je deze kosten. Mocht je nog even bedenktijd nodig hebben, dan wordt er € 25,- gerekend en ontvang je een kassabon die je binnen een week na de analyse nog kan gebruiken op aanschaf van de geadviseerde schoenen.

Wat wij ook graag willen weten is jouw unieke afrolpatroon van je voeten. Onze Running Academy is uitgerust met een dertig meter lange atletiekbaanbaan met video-opname. Deze geavanceerde technologie registreert jouw afrolpatroon en unieke voetstand. Het mooie aan deze technologie is dat onze ervaren adviseur hier enorm veel informatie uit kan afleiden. Land jij op je hak, op je midvoet of voorvoet, heb jij een doorgezakte voet of een holvoet, proneer of supineer je?

 

Bekijk onderstaand filmpje hoe wij te werk gaan tijdens de hardloopanalyse en schoenadvies

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in de winkel.